Private labeling

Een goed product begint met een idee. Heeft u wel een idee, maar geen gevoel bij de verdere aanpak? Wij helpen u graag op weg. Producten onder uw eigen private label worden voorzien van een eigen verpakking, op maat geschreven handleiding, en veelal een logo op het product zelf.

Uw eigen merk
We verwerken uw wensen in een eigen identiteit. Dit beslaat het gehele traject van merknaam tot logo en huisstijl, maar ook merkregistratie, eigen EAN-codes, en domeinnamen (met eventueel een bijbehorende website). Uiteraard kan het product voorzien worden van uw eigen logo en kan de verpakking op uw wensen afgestemd worden.

De voordelen
Een private label heeft tal van voordelen. Zo is uw product minder gevoelig voor concurrentie, kunt u waarde toevoegen en beter verantwoorden, en bovendien uw producten beter beschermen. Daarnaast kan een private label de positie van uw reeds bestaande merk versterken.

Een stap voor op de concurrentie
In de huidige markt is het vergelijken van aanbod erg eenvoudig. Door uw eigen merk te voeren onderscheidt u zich van de rest en heeft u zelf de controle over de propositie. Private label producten dragen aanzienlijk bij aan de professionalisering van uw merk.

Retailverpakking

Uw product kan in verschillende bedrukte verpakkingen geleverd worden. Denk aan doosjes, sealbags, headerbags, sleeves, etc.

Handleiding

We kunnen een op maat gemaakte handleiding verzorgen. Dit scheelt klantvragen en draagt bij aan klanttevredenheid.

Uw logo op het product

Een logo of merknaam op het product maakt het pas echt 'af'. Bijna alle materialen kunnen bedrukt worden.

Deliver 2-13

Retail verkoop
Onze producten vullen een uitstekende uitbreiding van uw assortiment. Heeft u een winkel, verkoopbalie, groothandel, drogisterij of apotheek, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Online verkoop
Voor webshops in allerlei categorieën biedt HaverCo interessante producten. De  afname van private label producten begint bij 500 stuks per product.