Onze producten

Met tal van succesvolle producten beschikbaar onder ons eigen label heeft HaverCo ruime ervaring met alle stappen van het factory-to-market traject. Door HaverCo merkproducten toe te voegen aan uw eigen assortiment weet u zeker dat u producten toevoegt welke zichzelf bewezen hebben in de markt. De producten zijn uitgebreid getest, ook door de consument, en feedback is verwerkt in geupdate versies. Als retailer kunt u producten bij ons als groothandel bestellen.

  • Goed verkopende producten
  • Aantrekkelijke marges
  • Professionele branding
  • Uitgebreide ondersteuning

Retailverpakkingen

Met beperkte schapruimte en het doel om de aandacht van de consument te trekken is een paradox onvermijdelijk. Onze producten worden geleverd in een compacte maar opvallende retailverpakking waarin of waarop het product zelf duidelijk naar voren komt.

Handleidingen

Producten waarvoor een handleiding wenselijk is zijn voorzien van een duidelijke Nederlandstalige handleiding. Deze is gemakkelijk online te downloaden vanaf één van onze websites.

Branding

Onze producten worden standaard geleverd in een retailverpakking van één van onze merken. Vanaf 50 stuks kunnen we het product voorzien van uw eigen logo en leveren in een blanco verpakking.

Geschikt voor offline retail
Onze producten vullen een uitstekende uitbreiding van uw assortiment. Heeft u een winkel, verkoopbalie, groothandel, drogisterij of apotheek, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bovendien kunnen wij bij afname van grotere hoeveelheden het product volledig op uw eigen wensen afstemmen om zo uw eigen private label op te bouwen.

Geschikt voor online verkoop
Voor webshops in allerlei categorieën biedt HaverCo interessante producten. De minimum afname is slechts 10 stuks per product. Dropshipping behoort niet tot de mogelijkheden.

550x473